Melónové šialenstvo
Je dobré používať vychladené melóny, obzvlášť počas horúcich letných dní.
15 minut
Príprava pokrmu + varenie
Príprava pokrmu + varenie
Ľahká
Obtiažnosť jedla
Obtiažnosť jedla
1
Porcií pokrmu
Porcií pokrmu
Ingrediencie
- 310 ml mandľového mlieka
- 45 g melónu Kantalup
- 45 g cukrového melónu
- 55 g vodného melónu
- 50 g avokáda
- ¼ očistenej limetky
- 3–4 kocky ľadu
Postup receptu
Na 1 nápoj (cca 500 ml)
- Všetky ingrediencie vložte do nádoby.
- Nasaďte nádobu na motorovú jednotku a mixujte približne 45 sekúnd, až kým budú ingrediencie úplne rozmixované.
Hlavné zložky melónu sú voda a prírodný jednoduchý cukor, no aj stopové prvky majú veľký význam. Pre človeka sú ideálne na rýchlu dodávku energie. Je dobré používať vychladené melóny, obzvlášť počas horúcich letných dní.
TIP:
Vyrobte si vlastný limetkový ľad. Pomocou lisu na citrusy Sage získajte šťavu z limetky, tú nalejte do formičky na ľad a vložte do mrazničky.
TIP:
Vyrobte si vlastný limetkový ľad. Pomocou lisu na citrusy Sage získajte šťavu z limetky, tú nalejte do formičky na ľad a vložte do mrazničky.